Groepstraining

Een groepstraining met een personal trainer biedt een unieke combinatie van voordelen die zowel de persoonlijke aandacht van een personal trainer als de dynamiek van groepstraining integreert

Tarieven

Groepstraining binnen: 17,50 per training

Bootcamp buiten: 10,00 per training

Persoonlijke begeleiding

Ondanks dat het een groepstraining is, ontvangen deelnemers nog steeds persoonlijke begeleiding en aanpassingen van Julien Bontenbal. Dit betekent dat de trainer de individuele behoeften en doelen van elke deelnemer kan aanpakken.

Variatie

Julien Bontenbal zorgt voor verschillende oefeningen en trainingsmethoden in de groep, wat voor variatie zorgt en deelnemers gemotiveerd houdt.

Motivatie

Groepstraining met Julien Bontenbal kan zeer motiverend zijn. De groepsdynamiek zorgt voor een competitief element en moedigt deelnemers aan om hun best te doen.

Positieve groepssfeer

Het biedt de kans om te socializen en nieuwe vrienden te maken met mensen die vergelijkbare fitnessdoelen hebben, wat de betrokkenheid bij de training verhoogt. Daarnaast creëert het een positieve en ondersteunende groepssfeer waarin deelnemers elkaar aanmoedigen en inspireren.

Plan nu een gratis intake en start jouw avontuur!

Adres

Plantboorstraat 3

1445 RZ Purmerend

Telefoon

+31 6 14940614

E-mail

bontenbalfit@gmail.com

Volg ons op Social Media: